Nieuws

Opzoek naar getuigenissen

Stophetpesten.be wil binnenkort starten met de opnames van verschillende getuigenissen door zoveel mogelijk verschillende mensen rond hun ervaring met pesten.
We willen voor onze camera mensen aan het woord laten die gepest zijn geweest, maar dit ondertussen een plekje hebben kunnen geven of zij die zelf gepest hebben en beseffen wat ze fout hebben gedaan toen. 

Al deze video's willen we op deze pagina gaan publiceren zodat andere herkenbaarheid kunnen vinden in jouw verhaal! 
Met de video's is het eveneens de bedoeling dat we filmpje ook een duidelijke boodschap meegeven om pesten bespreekbaar te maken. 

Heb jij een verhaal dat je met ons en de andere wilt delen? Mail ons dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw verhaal. Vermeld zeker ook je naam en telefoonnummer zodat we jou makkelijk kunnen bereiken indien nodig. 

Weet dat wij met het grootste respect, zorg en aandacht jouw verhaal behandelen. Mocht dit nodig zijn kunnen we jou ook anoniem maken d.m.v. technieken als stemvervormer, blurring, ... of kan je er eens bij de montage komen bijzitten om te zien hoe we jouw verhaal in een filmpje gieten zodat je mee input kunt geven. 

Stophetpesten.be zoekt extra vrijwillige chat-operators

Stophetpesten.be is dringend opzoek naar extra gemotiveerde vrijwillige chat-operators om ons team te versterken vanaf de start van het nieuwe schooljaar op maandag 2 september 2019 zodat we onze chatpermanenties weer kunnen uitbreiden. 
Concreet hebben we minstens 10 extra vrijwilligers nodig om kwalitatieve chatgesprekken te kunnen aanbieden aan iedereen die er nood aan heeft. 

Lees meer: Stophetpesten.be zoekt extra vrijwillige chat-operators

Openingsuren chat

  • 19:00 - 21:00
  • 19:00 - 21:00
  • 15:00 - 17:00
  • 19:00 - 21:00
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!

Prikbord

Momenteel geen items!

Poll

Voor wie zoek je informatie/hulp?

Inloggen

Copyright © 2019. All Rights Reserved.
Stophetpesten.be is initiatief door Jorrit Ferket.
Deze website maakt gebruik van cookies en bewaart algemene informatie om de bezoekersaantallen te meten.  

Je bezoek aan de website blijft volledig anoniem en in vertrouwen.