Nieuws

Opzoek naar getuigenissen

Stophetpesten.be wil jullie getuigenissen filmen. Jullie komen aan het woord! Deel jullie ervaringen met ons, of je nu de pester of de gepeste was. Wij willen jou horen!
Denk maar aan vragen zoals ‘Hoe heb je die ervaringen kunnen plaatsen’, of ‘Wanneer besefte je dat je fout zat als pester?’

Deze opnames zullen verschijnen op onze pagina zodat andere zich kunnen herkennen in jouw verhaal. Ook willen we het thema ‘pesten’ zo in de aandacht zetten en bespreekbaar maken.

Heb jij een verhaal dat je wil delen? Mail ons dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld je naam en telefoonnummer zodat we je makkelijk kunnen bereiken en vergeet ook niet je verhaal in grote lijnen al eens uit te schrijven.

Wij behandelen jouw verhaal met het grootste respect, zorg en aandacht. Voel je je ongemakkelijk om in beeld te komen? Met verschillende technieken zoals stemvervormer en blurring kunnen we je anoniem maken. Je bent ook van harte welkom bij de montage van jouw filmpje zodat je kan zien hoe jouw verhaal wordt weergegeven.

Contacteer ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat van je horen tijdens een chatsessie.

Stophetpesten.be zoekt extra vrijwillige chat-operators

Stophetpesten.be is dringend opzoek naar extra gemotiveerde vrijwillige chat-operators om ons team te versterken vanaf de start van het nieuwe schooljaar op maandag 2 september 2019 zodat we onze chatpermanenties weer kunnen uitbreiden. 
Concreet hebben we minstens 10 extra vrijwilligers nodig om kwalitatieve chatgesprekken te kunnen aanbieden aan iedereen die er nood aan heeft. 

Lees meer: Stophetpesten.be zoekt extra vrijwillige chat-operators

Openingsuren chat

  • 19:00 - 21:00
  • 19:00 - 21:00
  • 15:00 - 17:00
  • 19:00 - 21:00
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!

Prikbord

Momenteel geen items!

Poll

Voor wie zoek je informatie/hulp?

Inloggen

Copyright © 2019. All Rights Reserved.
Stophetpesten.be is initiatief door Jorrit Ferket.
Deze website maakt gebruik van cookies en bewaart algemene informatie om de bezoekersaantallen te meten.  

Je bezoek aan de website blijft volledig anoniem en in vertrouwen.