Openingsuren chat

maandag
18:00 - 21:00
dinsdag
18:00 - 21:00
woensdag
13:00 - 21:00
donderdag
18:00 - 21:00
vrijdag
18:00 - 21:00
zaterdag
GESLOTEN
zondag
GESLOTEN

Deze website

Login Form

Home

Stophetpesten.be in het nieuw

Na maandenlang hard werken achter de schermen kunnen we jou nu met enige trots de vernieuwde Stophetpesten.be voorstellen. 
De basis blijft hetzelfde: we blijven jou correct informeren, maar we hebben alles in het werk gesteld om onze dienstverlening sterk te verbeteren zodat we jou nu en in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Even een uitgebreid overzicht. 

 

  • Vernieuwde lay-out

Onze vorige lay-out oogde zeer ouderwets en niet echt aantrekkelijk voor de jeugd. We hadden de site immers snel in elkaar gestoken om deze samen te kunnen lanceren met de inmiddels uitgebrachte filmproductie Alleen, een film van Jorrit Ferket over pesten en zelfontdekking. 
Echter was het nu meer dan de hoogste tijd om de lay-out grondig onder handen te nemen zodat jong en oud zich welkom kan voelen op onze site. 

Zoals je kunt zien kreeg het logo een mooie vernieuwing en hebben we gewerkt aan een mooie collage van allerlei soorten mensen (jong, oud, hetero, holebi, ...) met allerlei verschillende emoties omdat we allemaal mensen zijn met een eigen persoonlijkheid. Onze dank hiervoor gaat dan ook uit naar de verschillende vrijwilligers die spontaan op de foto wilde voor dit mooie project. Ook een bijzonder dankwoordje aan onze stagiair Yannick Jacobs die zijn skills uit de kast heeft gehaald om een mooi resultaat neer te zetten.

 

  • Verbeterde chat

Zoals je misschien al wel wist hadden wij van dag 1 een eigen chatfunctie waar je in alle anonimiteit en vertrouwen kon chatten met één van onze vrijwilligers.
Vanzelfsprekend is deze service gebleven. Deze blijft bovendien ook volledig gratis.

Echter hebben we onze chat ook uitgebreid. Voortaan zijn we een uur langer beschikbaar dan voorheen. Dit wil dus zeggen dat je iedere weekdag tussen 18u00 en 21u00 bij ons terecht kunt met jou verhaal. Op woensdag is er zelfs ook permanentie tussen 13u00 en 16u00. Voorlopig blijft de chat in de weekends gesloten daar wij ook uitsluitend met vrijwilligers werken die zich geheel onbezoldigd willen inzetten om klaar te staan voor jou. Bij dringende gevallen kan je ook in de weekends wel steeds per e-mail terecht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

 

  • Meer mogelijkheden als geregistreerd lid

Voor geregistreerde leden zijn er meer mogelijkheden beschikbaar. Scholen die film Alleen boeken krijgen bijvoorbeeld automatisch een login waarmee ze kunnen inloggen om educatief materiaal en ander promotiemateriaal te downloaden. 
Op termijn zal het ook mogelijk gemaakt worden dat gewone geregistreerde leden d.mv. een inlog in contact kunnen komen met elkaar in alle vertrouwen. Meer informatie hierover volgt later nog. 

 

Heb je na het bezoeken van deze website nog vragen voor ons? Je kan ons altijd bereiken per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op het nummer 0495/64 81 78.